Toebehoren

Toebehoren
Bent u op zoek naar dat beetje extra voor uw vlonderplanken van Millboard? AlterWood maakt uw vloer compleet met de bijpassende toebehoren, uw project zal hiermee zeker slagen. De stapranden, kantplanken, afwerkplanken matchen allemaal met de bijbehorende vlonderplanken uit de Enhanced Grain en Weathered Oak reeks. Voor bevestiging van onze vlonderplanken kunt u het beste gebruik maken van de speciaal ontwikkelde Durafix rvs-schroeven en multi-spacers.

Onze afwerkplanken (Fascia Boards) en stapranden (Square Edging) zijn tevens uitermate geschikt voor toepassingen als gevelbekleding.
 
De Antique afwerkplank past perfect bij uw vlonderplanken van Antique Oak van Alterwood. De afwerkplank zorgt voor de perfect..
De Brushed Basalt afwerkplank past perfect bij uw Brushed Basalt vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de..
De Burnt Cedar afwerkplank past perfect bij uw Burnt Cedar vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfe..
De Copppered Oak afwerkplank past perfect bij uw Coppered Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de pe..
De Golden Oak afwerkplank past perfect bij uw Golden Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfect..
De Jarrah afwerkplank past perfect bij uw Jarrah vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfecte afwerk..
De Limed Oak afwerkplank past perfect bij uw Limed Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfecte ..
De Smoked afwerkplank past perfect bij uw vlonderplanken van Antique Oak van Alterwood. De afwerkplank zorgt voor de perfecte..
1 t/m 8 van in totaal 50
Alles weergeven