kantplanken

kantplanken
Perfect passend bij uw Millboard vloer is de nieuwste variant van afwerking; de kantplank. Randen, opstappen, trappen of andere verhogingen zijn de ideale plek om een dergelijke kantplank toe te passen. De kantplanken zijn standaard 150mm breed en hebben dezelfde halfronde afwerking als een normale staprand, maar dan volledig geïntegreerd in een volledige plank. Dergelijke kantplanken kunnen heel goed gebruikt worden om aan de onderzijde verlichting in te verwerken.
De Antique kantplanken (ofwel Bullnose Boards) zijn de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Ant..
De Basalt Kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Basalt vlonderplanken van Alterw..
De Burnt Cedar kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Burnt Cedar vlonderplanken ..
De coppered oak kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de coppered oak vlonderplanke..
De Golden oak kantplank is de ideale toevoeging bij trappen en verhogen. Past bij de golden oak vlonderplanken van Alterwood...
Jarrah kantplanken zijn de ideale toevoeging bij verhogingen of trappen. De kantplanken zijn te gebruiken i.c.m Jarrah vlonde..
Limed oak kantplanken van Alterwood zijn geschikt voor trappen en verhogingen en te gebruiken i.c.m Limed oak vlonderplanken ..
De Smoked oak kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Smoked oak vlonderplanken v..
1 t/m 8 van in totaal 9
Alles weergeven