Millboard Nederland Limed Oak

Millboard vlonderplanken

Millboard is hét alternatief voor hardhout en composiet. Het zijn de meest natuurgetrouwe kunststof vlonderplanken die momenteel in België verkrijgbaar zijn!

AlterWood verdeelt in België de producten Millboard. De producten leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan en zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke varianten; Enhanced Grain (Eiken) en Weathered Oak (Oud Eiken). 

Met een verwachte levensduur van maar liefst 25+ jaar geven onze Millboard vlonderplanken u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Als Belgische verdeler van Millboard voor zowel de zakelijke als particuliere markt informeren wij u graag over de prijzen en mogelijkheden van deze unieke vlonderplanken. Toepassingen van onze materialen zijn denkbaar voor zowel buitenvloeren als gevelbekleding.


Anti-slip

Alg-afstotend

Vlekbestendig

Trekt niet krom,
rot niet

Onderhoudsvrij

"Verzonken kop" effect


Enhanced Grain | Eiken vlonderplanken

Enhanced Grain | Eiken vlonderplanken creëren een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerkingen van de houtnerf hebben een fijne structuur met een Lastane™ anti-slip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is. Zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden zijn deze vlonderplanken een goede investering. Doordat de vlonderplanken met de hand worden nabewerkt en daarmee worden voorzien van natuurlijke kleurschakeringen, worden de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven gerecreëerd.


Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 176 millimeter.
Weathered Oak | Oud Eiken vlonderplanken 

Met de Weathered Oak | Oud Eiken vlonderplanken maakt u van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken vlonderplanken van meer dan 100 jaar oud. De planken hebben een Lastane™ anti-slip oppervlak dat een grovere afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Door de diepe nerven komen de kleurschakeringen erg goed tot hun recht. Hiermee creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het lange wachten !


De vlonderplanken zijn standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 200 millimeter.