Proefmonster

Proefmonster
Op zoek naar een proefmonster van Millboard vlonderplanken? Onze samples helpen u de twijfel weg te nemen!
Proefmonsters zijn tegen een geringe vergoeding al binnen 2 werkdagen bij u in huis. 

Met een proefmonster kunt u eenvoudig bekijken of de gekozen kleur en/of structuur van de vlonderplank bij uw buitenruimte past. De samples hebben de breedte en dikte van een normale vlonderplank. Dit maakt het met 176 mm breedte voor de serie Enhanced Grain (Eiken) en 200 mm breedte voor de serie Weathered Oak (Oud Eiken), groot genoeg om te zien hoe goed de kleur nu daadwerkelijk bij uw tuinmeubilair, gevel of schutting past.

Liever een groter oppervlakte van onze vlonderplanken zien? Bezoek dan één van de zichtlocaties.

Gratis
Samples worden tegen een geringe vergoeding aan u verstrekt. Het totaalbedrag van de sample(s) krijgt u als korting bij bij uw definitieve bestelling. Zo kosten de bestelde proefmonsters van onze Milboard vlonderplanken u dus helemaal niets. 

Deze donkerbruine kleur geeft een uitstraling van echt hout. Met een sample van de vlonderplank kunt u bekijken hoe millboard..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Brushed basalt Millboard vlonderplanken zorgen voor een hedendaagse look. Dit sample geeft een indruk hoe millboard Brushed B..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Breng wat extra flair in de buitenruimte met deze zwarte Burnt Cedar Millboard vlonderplanken. Dit sample geef een indruk hoe..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Deze bruine vlonderplanken van Millboard vormen de ideale achtergrond voor rustieke meubels. Dit sample geeft een beeld hoe C..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Golden Oak vlonderplanken van Millboard creëren een rustgevende sfeer. Met dit sample krijg u een impressie hoe Golden Oak in..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Jarrah vlonderplanken van Millboard hebben een eigentijdse uitstraling en zijn antislip. Bestel een sample om te zien hoe Jar..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Limited Oak kunststof vlonderplanken van Millboard ogen traditioneel maar eigentijds. Bestel een sample en bekijk hoe Limited..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Smoaked Oak kunststof vlonderplanken passen perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Met een sample kunt u zien hoe smoake..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
1 t/m 8 van in totaal 11
Alles weergeven