Verf

Verf
In het geval dat de kop van afgezaagde planken zichtbaar wordt, biedt onze bijpassende verf een uitkomst. U kleurt de kopse kanten van de plank hiermee razendsnel exact weer als origineel. De verf zorgt tevens voor een goede match voor gezaagde stapranden, kantplanken of afwerkplanken die (deels) in het zicht zouden komen.

De verf heeft louter een esthetische waarde en hoeft dus niet als bescherming te worden aangebracht bij gezaagde delen die uit het zicht zouden worden geplaatst. 
De Antique verf zorgt voor een mooi dekking op uw Antique Oak vlonderplanken van Alterwood...
De Basalt verf zorgt voor een mooi dekking op uw Brushed Basalt vlonderplanken van Alterwood...
Burnt Cedar verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede de..
Coppered oak verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede d..
Golden oak verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede dek..
Jarrah verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede dekking..
Limed oak verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede dekk..
Smoked oak verf is geschikt voor de smoked oak vlonderplanken van Alterwood. De verf hecht goed aan de vlonderplank en geeft ..
1 t/m 8 van in totaal 9
Alles weergeven