Millboard Nederland Antique Oak

Enhanced Grain vlonderplanken

De serie Enhanced Grain (Eiken) creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt. Toch hebben deze vlonderplanken een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. Het Lastane™ anti-slip oppervlak op de vlonderplank is stijlvol en duurzaam, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. De Enhanced Grain vlonderplank recreëert de subtiele nuances die eigenlijk alleen natuurlijk hout kan geven.

De serie Enhanced Grain (Eiken) is samen met de serie Weathered Oak (Oud Eiken) de meest natuurgetrouwe kunststof vlonderplank die momenteel verkrijgbaar is!
Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleuren met een lengte van 3600mm en een breedte van 176mm.

Indicatieve prijs per m2, inclusief BTW: vanaf €215,-


Deze donkerbruine vlonderplank geeft een uitstraling van echt hout | Eikenbruine Millboard vlonderplanken vormen de ideale ac..
Deze Brushed Basalt vlonderplank zorgt voor een moderne en hedendaagse look. Door de donkere diepe kleur past het goed bij li..
Breng extra flair in de buitenruimte en laat het er luxueus uitzien met deze zwarte Burnt Cedar vlonderplanken. De Millboard ..
Coppered Oak eikenbruine vlonderplanken van Millboard vormen de ideale achtergrond voor rustieke meubelen en heldere krachtig..
Maak uw buitenruimte zonniger en creëer een rustgevende sfeer met Golden Oak vlonderplanken van Millboard. De vlonder planken..
Jarrah vlonderplanken van Millboard ogen traditioneel, maar ook eigentijds. De planken zijn onderhoudsvrij, antislip en ook g..
Ga voor een hedendaags gevoel en breng helderheid, ruimte en licht in de buitenruimte. Deze kleurvariant vlonderplanken staat..
Deze kleurvariant vlonderplanken past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Deze kleur straalt verfijning, neutraliteit..
1 t/m 8 van in totaal 8
Alles weergeven